Wie worden dit jaar de beste leraren van Rotterdam?

GENOMINEERDEN MBO

 

Ahmet  Dikbas - Albeda Zorgcollege

Hij is serieus qua optijd komen wat goed is zo komen we dus optijd.
Als ik meer informatie wil krijg ik die ook,

Hij denkt met ze leerlingen mee en verplaatst zichzelf soms ook in onze schoenen. En maakt lessen zo leuk en rustig mogelijk!Het is een gedreven docent die vakinhoudelijk erg professioneel is. Hij is iemand die altijd klaarstaat voor zijn leerlingen en hij steunt ons met elke keuze die we nemen. Hij is recht door zee en vertelt overal bij wat het beste voor je zal zijn. Als er wat is of hulp nodig hebt, staat hij daar altijd voor je klaar. Hij is altijd heel erg creatief in het les geven, de lesstof is zo veel beter te begrijpen. Gediciplineerd. Voor mij is hij heel bijzonder. Hij is altijd vrolijk en erg behulpzaam. Hij helpt altijd waar dat nodig is. Het is een docent van de regels, maar het kan ook erg gezellig zijn in de klas. He’s got it all! 
Top leraar ga zo door!!! Ik werk serieuzer bij hem dan bij andere leraren. Hij weet goed hoe hij met studenten moet omgaan.

Aleid Stamer - Albeda College

Aleid gaat door het vuur voor leerlingen.

 

Andre Deelen - Albeda

Hij is de beste docent. Hij is heel behulpzaam, legt dingen goed uit en maakt er een leuke les van. Hij doet verschillende dingen in de les zodat iedereen gemotiveerd blijft. Van veel docenten krijg ik geen uitleg maar Andre is de persoon die goeie uitleg geeft. Ik heb veel geleerd! 

 

Annemarie van het  Hof - Albeda College Zuster hennekeplein 

Echt een heel aardige en lieve docent. Ik kan goed met haar omgaan en ze is er echt voor de klas. 

 

Anqelique Dinzey - Albeda Prins Alexander

Ze is erg meelevend en doet alles voor de kinderen. Daarom vind ik dat zij de beste leraar is!

 

Anthon Verheule - Albeda College Weena

Anthon is een zeer betrokken docent. Hij heeft bijzonder veel knowhow over de sector Welzijn. Daarnaast is hij betrouwbaar, energiek, positief en erg behulpzaam. Kortom, een erg fijne vent en een bijzonder goede docent in de breedste zin van het woord. 

 

Arjan van den  Broekk - Albeda College Rosestraat

"Hij is gewoon bijzonder.

Omdat hij de grootste topper is. 

Zorgt voor een goede sfeer in de klas. Weet er altijd wat leuks van te maken. Dat zorgt voor een goede motivatie voor leerlingen.

Arjan geeft leuk les, hij houdt het luchtig maar tegelijkertijd krijg je voldoende stof binnen en op een leuke manier. Arjan geeft je het gevoel dat je begrepen wordt. Het is ook fijn dat hij heel open is. Dat maakt de sfeer tussen leraar en leerling vertrouwd.

Altijd grappig en een goed humeur. Grappige maar zeker toegewijde docent. Brengt veel kennis over en heeft altijd tijd voor zijn leerlingen. Topdocent. Geeft goed les, is gefocust en heeft humor. Hij heeft geduld, respect. Geeft les met humor en staat altijd voor je klaar. Hij weet waar hij over praat, legt alles goed uit. Heeft humor en maakt school leuk. Arjan heeft veel kennis van zorg, brengt de stof op een begrijpelijke en boeiende wijze over. Bij Arjan dwaal je niet af, hij zal alleen stof bespreken die echt van belang is, dus geen onbelangrijke zaken. Ook houdt Arjan van grapjes, zal hij nooit boos worden en kan je voor vragen altijd bij hem aankloppen. Hij regelt direct wat er geregeld moet worden. Voor mij is Arjan leraar van het jaar! Hij kan heel boeiend les geven. Hij vertelt moppen tussendoor die gaan over het onderwerp waar hij les over geeft. Daardoor onthoud je het beter. Hij is geduldig, meelevend, grappig. Hij overlegt met de leerlingen of ze nog ergens extra les over willen krijgen. Kortom: een geweldige leraar. 

 

Ary Rijke - Scheepvaart en Transport college

"Een echte vakdocent die supergoed kan uitleggen. Heeft het beste met de leerlingen voor. Het was dit jaar een rommeltje bij ons op school. En ook al was hij onze mentor niet, hij heeft veel voor ons betekend. Een geweldige vakdocent, die graag mee proost.

Deze jongeman regelt alles voor de klas en is altijd bereid extra uitleg te geven. 

Het is een geweldige leraar, die vroeger zelf als schipper heeft gevaren en nu met passie het vak op ons overbrengt. Hij zet zich supergoed in voor onze klas, ook al is hij niet onze mentor. En hij zorgt ook nog voor een super goede sfeer in de klas.

Meneer de Rijke staat altijd voor elke leerling klaar, hij heeft een unieke manier van uitleggen, zodat de stof goed blijft zitten in je hoofd. Hij offert zijn vrije tijd altijd op om een leerling te helpen met stof uitleggen.

Onze leraar heeft zich voor ons ingezet in welke situatie dan ook. Goede vakdocent die het beste met ons voor heeft.

Hij is een gezellige en aardige docent, die alles doet om je te helpen als er iets is. En niets is te veel voor hem.

Geeft uitstekend les, zodat je het in een keer snapt. Hij is altijd betrokken bij zijn studenten ook al is het niet onze mentor. "

 

Brevan Huijkman - Scheepvaart en Transport college

Brevan is in de drie jaar dat hij docent is in staat om vernieuwend onderwijs toe te passen en de leerlingen op een humorvolle wijze te begeleiden. Dag en nacht staat hij klaar voor de leerlingen en zodoende is het niet vreemd dat je ‘s nacht nog een mail van hem krijgt omdat hij dit nu eenmaal had beloofd. Brevan is een pionier op het gebied van digitaal toetsen en heeft echt voor een gigantische omslag gezorgd. 

 

Chantal  Damsma  - Scheepvaart en Transport College

Een mooi persoon, leuk in de omgang en uitstekend in het lesgeven

 

Cora Hardenberg - Zadkine Benthemplein 15

Deze persoon is onze favoriet omdat ze altijd in ons gelooft. En altijd voor ons klaarstaat. Wij zijn nog al een probleemklas en hebben het haar dit jaar dan ook heel erg zwaar gemaakt. Toch bleef ze zichzelf en bleef ze hoop houden. Hiervoor zijn wij haar heel erg dankbaar! Daarom vinden wij dat zij LERAAR VAN HET JAAR MOET WORDEN!!!!

 

Deborah  Starmans - Albeda College Rotterdam

Ze is een sociale lerares, je kan veel van haar leren op een leuke manier... Kan altijd bij haar terecht als er wat aan de hand is. Kortom zij verdient het 

 

Elianne  Ottevanger - Albeda Zorgcollege

Ze heeft doorzettingsvermogen, daadkracht, is jong en doortastend. Net afgestudeerd, zulke goeie hebben wij nodig in Rotterdam-Zuid!

 

Eric van der Heijden - Albeda College Rotterdam

Een docent met passie, veel humor en een recht-voor-je-raap attitude! Een docent van deze tijd met een groot talent voor tekenen, die graag die extra mile gaat voor studenten. Hij zet zich al meer dan 25 jaar in voor zijn leerlingen, door de lessen op zeer specifieke wijze met eigen interpretatie te geven. Verder is hij zeer bij de school zelf betrokken in diverse hoedanigheden zoals commissies, schoolexcursies en opdrachten! Verder is hij zeer gezien bij de collegae. Eric geeft al jaren met veel passie en plezier les. Hij weet met zijn lessen iedereen te boeien. Elk jaar wordt hij genomineerd, maar strandt telkens in de finale. Dit jaar wordt hij hopelijk nummer 1. Er is maar één leraar die dat verdient en dat is Eric van der Heijden. Meneer van der Heijden is Grappig – Enthousiast – Zorgzaam – Creatief – Geduldig – Lief – Positief – Luistervaardig. Topdocent op een topopleiding, heel erg gastvrij! 

 

Erik Bansberg - Albeda College Rosestraat 

Hij is een enorm gezellige leraar die zowel in de klas als op de gangen altijd open staat voor een praatje. Hij merkt het meteen als je verdrietig of boos bent en reageert hier altijd gepast op. Een topleraar die ook nog eens goed les geeft. Erik is een leuke docent die altijd klaarstaat voor zijn leerlingen. Erik (noemt zichzelf dan ook wel meester-Erik) is een spontane meneer, waaraan je ziet dat hij zijn vak met liefde uitoefent. Meester Erik heeft mij persoonlijk en op rekenvlak enorm geholpen! Wie wil zo'n docent nou niet? Erik Bansberg verdient het om leraar van het jaar te zijn.

 

Erling Braacx - Scheepsvaart en transport college

Vertelt goede geschiedenis van Duitsland

 

Ester Bransen - Albeda college alexanderlaan

Ester is een super lerares! Ze helpt altijd goed en geeft goede uitleg. Is ook geinteresseerd in de leerling als persoon. Bij haar in de klas heb ik mijn verzorgende IG diploma gehaald dankzij haar doorzettingsvermogen en haar geduld.

 

Esther Vermaas - Techniek College Rotterdam

Altijd vrolijk en altijd wist ze de aandacht van de klas te behouden. Leuke manier van lesgeven.

 

Fadoua el Akchaoui - zadkine, prins alexanderlaan

Ze is betrokken bij de studenten, doet naast haar reguliere schoolwerk ook aan theater en speelt zelf in toneelstukken. Dat maakt haar werk op school wat breder, omdat ze haar kennis en vaardigheden van het theater gebruikt in de werkvormen van haar lessen. 

 

Fairouz Talbi - Albeda College

Ze is een toplerares. Geeft veel om haar leerlingen en geeft zeer goed uitleg over de stof van haar lessen. Dit is een van de aardigste docenten die ik ken. Ze geeft enorm veel om haar leerlingen.  Ze heeft me veel geholpen. Als zij geen lerares van het jaar is dan weet ik het ook niet meer. Ze staat altijd voor je klaar.

 

Ferry Groenewegen - Albeda College Rosestraat

Deze leraar is altijd bereid even dat stapje meer voor jou te zetten en zal altijd het belang van zijn leerlingen voor laten gaan. Het is een topleraar en hij verdient het om deze passende titel te krijgen. Ferry is een docent waar je altijd terecht kunt met alles en hij helpt je goed met problemen. Hij is altijd in voor een grap. Zijn vakkennis is groot en dat laat hij ook zien in de lessen 

 

Frank van Meer - Albeda College Spinozaweg

Meneer Van Meer geeft echt om je, niet alleen qua schoolwerk, maar ook persoonlijk. Ik spreek uit ervaring dat je bij hem altijd terecht kunt voor wat dan ook. In het eerste leerjaar hielp hij mij bijvoorbeeld met feedback geven op een verhaal dat ik wilde inzenden voor een schrijfwedstrijd. Ik kon ik een paar maanden later mijn frustratie bij hem kwijt toen ik had verloren. Toen ik hem ontmoette op mijn allereerste schooldag, vond ik hem een beetje vreemd, maar al snel ontdekte ik dat we op hetzelfde niveau van creatief denken zaten en we elkaar daarmee konden helpen. Zo geeft hij o.a. les in Photoshop en heb ik hem al een paar keer kunnen helpen met Photoshop omdat ik hiervoor een grafische opleiding heb gevolgd. En dat is ook het mooie: hij staat open om te leren van zijn leerlingen als iemand iets nieuws ontdekt. Ik heb hem nooit echt bedankt voor de keren dat hij heeft geholpen of überhaupt voor de openheid en dat zou ik graag hiermee willen doen. 

 

Fred Snel - Albeda College Haastrechtstraat

Mijn man is al bijna 25 jaar docent bij het Albeda. Hij zet zich altijd met hart en ziel in voor zijn leerlingen. Zijn leerlingen kunnen altijd op hem rekenen, ook bij privéproblemen. Hij is in zijn lesgeven creatief en origineel. Het gebeurt regelmatig dat wij op straat aangesproken worden door een oud-leerling die even gedag wil zeggen. Hij wil altijd graag weten waar zijn oud-leerlingen terecht komen nadat hij ze met een diploma heeft losgelaten. Een leraar in hart en ziel die eerder een conflict met zijn meerdere zal opzoeken dan een beslissing neemt die ten koste van zijn leerlingen gaat.

 

Gerrit van der Ruit - Albeda College Rosestraat

Gerrit praat altijd met zoveel energie en passie over het vak waarin hij les geeft. Ik heb zelden zo'n bevlogen docent meegemaakt.

 

Giorgio Costa - Albeda college Rosestraat

Giorgio Costa is zelf niet heel lang geleden leerling geweest op het Albeda College en is hier nu zelf docent. Om deze reden begrijpt hij de leerlingen erg goed. Hij is er altijd voor vragen en haalt het beste uit zijn leerlingen door ze erg te motiveren. Daarnaast heeft hij door het onverwachte vertrek van een docent erg veel extra taken op zich gekregen, die hij zo goed mogelijk uitvoert. Hij heeft een erg grote rol in de productie van de eindvoorstelling van de opleiding Dans, wat een erg belangrijk en mooi project is. Dit alles doet Giorgio Costa vanuit zijn hart. Hij houdt van de leerlingen en de opleiding. Dit was erg goed te merken toen hij brak tijdens het geven van een speech voor de leerlingen, waarin hij vertelde hoe trots hij is. 

 

Hans Foks - STC

Hij is de vetste leraar die er is. Streng maar rechtvaardig. 

 

Hans Van den  Berg - Albeda rosestraat/ poortugaal

Heeft humor, is rustig en altijd bereid zaken meerdere keren uit te leggen 

 

Hatice  Kucuk - Albeda Alexanderlaan 

Ze is supervriendelijk en gebruikt de lestijd wel nuttig. Ze kan goed uitleggen en gebruikt de goeie stof in de lessen. 

 

Henk Mostert - Scheepsvaart en transport college

Geeft goed les

 

Hugo Schwagermannk - Scheepsvaart en transport college

Geeft duidelijk uitleg, vertelt boeiend, gebruikt nieuwe educatiemiddelen en geeft anders les dan de standaardleraar. 

 

Hylke Mijnster - Albeda college Spinozaweg

Meneer Mijnster geeft het vak burgerschap en doet dat vol passie. Hij gaat nooit moeilijke vragen uit de weg en we hebben regelmatig pittige discussies in de klas over actuele maatschappelijke thema's die spelen bij studenten. Verder zet hij zich in voor meer studentenparticipatie. Samen met hem en een groep studenten hebben we diverse debattrainingen gevolgd en hebben we zelfs mee mogen doen aan het Rotterdams Jongerendebat tijdens de verkiezingen in maart. Dat heeft ertoe geleid dat wij (studenten) vanaf volgend schooljaar medestudenten mogen trainen in debatteren. Met als doel om jongeren te leren om hun mening te onderbouwen en beargumenteren. Om zo beter te kunnen functioneren in de huidige maatschappij, waar mensen soms lijnrecht tegen over elkaar staan. Kortom: meneer Mijnster is een topdocent met hart voor zijn vak. Hij verdient deze prijs want door hem krijgt onze opleiding meer diepgang en uitdaging! Zijn geweldige manier van lesgeven en inzet voor elke buitenschoolse activiteit. Zijn passie voor politiek en maatschappijleer zorgt voor de beste lessen en daardoor ook gemotiveerde studenten en goede cijfers.

 

Jaap Moerman - Scheepvaart en Transport College

Meneer Moerman is een goede en leuke leraar. Hij heeft kennis van zaken over het beroep machinist en van het vakmanschap dat daarbij komt kijken.

 

Jacqueline  van Kuilenburg - Albeda Zorg en Welzijn Vlaardingen

Ze is een docent met een echte persoonlijkheid. Ze weet van allerlei werkplekken voorbeelden te noemen, zodat de klas zich de praktijk kan voorstellen. Positieve relatie met de klas, duidelijke grenzen wanneer het moet. Bovendien is ze een rolmodel omdat ze laat zien hoe je ook met een beperking kunt werken, met zo veel inspiratie en kennisoverdracht. 

 

Jan Van Lierop - Grafisch Lyceum Rotterdam

Beste, leukste, vrolijkste leraar die er is! Altijd behulpzaam en je kan altijd met hem praten. Kortom de beste! Jan is een oprechte en enthousiaste docent die open staat voor alle ideeën, hij neemt iedere leerling serieus en helpt graag. Tot nu toe de beste, leukste en meest leerzame docent, die oprecht geïnteresseerd is. Hij is een supergoede docent waar je veel van kan leren. Hij is altijd supportive en behulpzaam. Daarnaast is hij ook lief en heeft hij veel interessante verhalen.

 

Jerney van Leijden - Scheepsvaart en transport college

Haar uitstraling, openheid en spontaniteit.

 

Joe van der Velde  - Albeda college Alexanderlaan

Joe is een docent met hart voor zijn werk. Hij is er altijd voor je. Hij laat je op een andere manier kijken naar je werk. Hij heeft werkelijk waar een hart van goud. Joe is een docent waar vele een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. Je kan altijd bij hem terecht. Joe is een woord een topdocent !

 

joeri van Tienen - Albeda College Spinozaweg 400

Hij is iemand die met je kan lachen en ook serieus te werk kan gaan als het moet. En hij staat altijd klaar voor je. Hij legt alles het beste uit van alle docenten.

 

Joke  Janse - Albeda College Rosestraat

Nou kijk, deze leraar heeft de klas altijd in hand. Ze kan lekker koken en legt goed uit.

 

Kees Arons - Zadkine Startcollege

Kees is een echte Rotterdammer in hart en nieren: goudeerlijk, een harde werker, recht door zee, betrokken als geen ander en soms ook een tikkeltje gevoelig. Hij draait al jarenlang de Horeca-klas. Horeca is zijn passie: hij heeft voorheen 25 jaar een Feijenoord-café gerund en is uiteraard een diehard Feijenoord-fan. Kees is altijd aan het werk in de keuken. Hij is als eerste binnen en gaat als laatste weg. Hij maakt iedere dag met een andere klas de heerlijkste lunches klaar. De koude en ook warme gerechten worden dagelijks voor een klein bedrag aan de studenten en het personeel verkocht in de kantine. Daarnaast organiseert hij eens in de paar weken een driegangendiner voor buurtbewoners die het niet zo breed hebben, in samenwerking met Resto van Harte. Hij organiseert ook met regelmaat uitjes voor de studenten zoals bv naar de Horecava. Ook regelt hij met zijn uitgebreide netwerk voor alle studenten de beste stageplekken in de Rotterdamse Horeca. Hij gaat altijd voor de belangen van de studenten, die staan voorop. Ben je zijn student en neem je 'm niet in de maling: hij gaat door het vuur voor je. Hij is het voorbeeld hoe je met onze doelgroep om moet gaan. Kortom een TOPcollega!

 

Kevin  Brodie - Grafisch Lyceum Rotterdam

Hij is er altijd voor iedereen ondanks dat hij zelf een burn-out heeft. Hij steunt de leerlingen onvoorwaardelijk en probeert altijd met leuke dingen te komen om ons samen te brengen. Hij behandelt ons bijna als zijn eigen kinderen.

 

Kim van der Maas - Scheepsvaart en transport college

Ze is een docente die altijd voor iedereen klaarstaat. Je kunt altijd bij haar aan kloppen als je problemen hebt. Ze is naar iedere leerling hartstikke aardig, ze is grappig en behandelt iedereen met respect. Ook op haar vrije dagen besteedt ze veel tijd aan ons. Ze is een vrouw met een groot hart en ze werkt hartstikke veel. Ze geeft goede en leerzame lessen. Dankzij haar ga ik over dit jaar. Ze verdient dit echt! Mevrouw Maas heeft mij weer de motivatie gegeven om door te gaan met deze opleiding. Ik was heel erg gedemotiveerd in het begin. Maar na een gesprek met mevrouw Maas gaat alles weer op gangetje. Als iets niet klopt, of als ik een vraag heb, wordt het gelijk geregeld. Geeft duidelijk les en wil het beste voor de leerlingen. Ze vindt het niet erg om leerlingen te helpen buiten haar vakgebied en buiten schooltijd. Ze legt heel goed uit en haar lessen zijn altijd leuk. Ook doet ze heel veel voor leerlingen! Ze helpt heel goed.

 

Kimberley  Schut - Albeda college 

Deze lerares Engels is heel benaderbaar voor leerlingen en collega's. Legt de stof goed te begrijpen uit, met humor op zijn tijd. Ze is favoriet bij veel studenten.

 

Linda van Zijp - Grafisch Lyceum Rotterdam

Linda sprankelt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt haar heel toegankelijk. Ze heeft een groot empathisch vermogen, is betrokken en zeer bekwaam. Dankzij de combinatie van haar eigen ontwerpbureau en het doceren van grafisch ontwerp reikt haar kennis ver. Mooie ontwerpen zijn haar grootste drijfveer. Of dit nu binnen haar eigen bureau is of op school. Naast eerder genoemde eigenschappen werkt Linda ook efficiënt, staat zij waar nodig op haar strepen en denkt zij vooruit. 

 

Maarten Degeling - Scheepvaart en transport college

Hij is rechtvaardig, recht voor z’n raap en heeft pure Rotterdamse humor. Je kan altijd met hem lachen maar als het serieus moet, doet hij dat ook. Je kan altijd bij hem terecht wanneer je iets niet weet.

 

Magtelien Blok - Scheepvaart & transport college

Geweldig. Ze luistert goed naar de leerlingen en geef duidelijke en leuke lessen. Ook buiten de les om zal ze je altijd helpen als dat nodig is. En je kan goed met haar lachen. Heel aardig, houdt van haar werk en is heel behulpzaam.

 

Manon  van der Hilst - Albeda

Doceert Nederland aan niveau 2. Best een pittige doelgroep maar door onvoorwaardelijke liefde voor het vak en haar leerlingen weet zij velen geslaagd over de streep te krijgen

 

Marc Christiaanse - Albeda Zorgcollega, Alexanderlaan

goede uitleg, no-nonsensementaliteit

 

Marc Haers - Grafisch Lyceum Rotterdam

Marc is een docent die zich erg inzet voor de leerlingen. Helaas heb ik nu geen les meer van hem maar toen ik nog wel les had van hem kreeg ik alle extra aandacht die nodig was om aan mijn taken te voldoen. Hij is behulpzaam, lief en zorgzaam zonder dat je erom vraagt. Je kan met hem lachen en ook leren wat je moet leren. Kortom een topleraar.

 

Margi Geerlinks - Grafisch Lyceum Rotterdam

Margi is een hele spontane vrouw die aandacht heeft voor haar studenten. Ze leert ze een beetje kennen en weet wanneer er iets mis is. Ook legt ze haar vak goed uit zodat wij ervan kunnen leren. 

 

Mari Smeets - Albeda college

Mevrouw Smeets is zo’n bijzonder persoon! Ze geeft op een erg leuke manier les. Ze staat open om je te helpen met dingen waar je tegenaan loopt. Dit doet ze echt met liefde, dat kun je ook aan haar afzien. Wanneer je niet lekker in je vel zit of je hebt je dag niet, weet zij je op te vrolijken. Mevrouw Smeets heeft een hart van goud, topvrouw! 

 

Mark  Van der  Wantk - Albeda college Zuster hennekeplein

Hij is heel zorgzaam, lief en heel erg betrokken met de studenten. Hij regelt alles op tijd en helpt ons goed met de stof te beheersen. Hij zorgt ervoor dat we ons beter kunnen ontwikkelen in deze maatschappij.

 

Martin de Rijke - Albeda College Baljuwstraat

Martin is een docent in hart en nieren. Hij weet het vak rekenen op een leuke en leerzame manier te verbinden met het koksvak. 

 

Mary Dunne - Albeda College Rosestraat

Mevrouw heeft inlevingsvermogen, is lief, doet haar uiterste best voor haar studenten en helpt ze graag. Een moederfiguur en een goede docent die ons alles meegeeft. 

 

Mathijs  de Haan - Albeda College 

Hij is heel erg aardig en altijd vrolijk.

 

Matthijs Clasener - Grafisch Lyceum Rotterdam

Matthijs was niet alleen een leraar, maar ook mijn mentor in het derde en vierde jaar van mijn opleiding aan het GLR. In januari ben ik daar afgestudeerd en ik heb nu het felbegeerde AV-vormgeverdiploma binnen. Dat ging echter niet zonder slag of stoot. Toen ik net in mijn tweede jaar van de opleiding zat werd ik ziek. Ik kreeg kanker en moest een heel lesjaar missen. Toen alles met mij gelukkig weer een stuk beter ging, kwam ik in een nieuwe klas. Ik vond het allemaal best lastig om mijn plek terug te vinden op school. Matthijs gaf altijd hele fijne en relaxte lessen en stelt iedere leerling op zijn of haar gemak. Zo ook mij. Ik kon nog niet erg lang naar school en had een hoop inhaalwerk te doen. Maar dankzij het geduld van Matthijs (en de andere leraren) ging het me toch goed af. Toen hij ook mijn mentor werd was ik onwijs blij. Ik kan namens mijn hele klas spreken als ik zeg dat wij ons geen betere mentor konden wensen. Matthijs weet waar hij het over heeft, geeft vol enthousiasme les en motiveert iedereen net dat kleine beetje meer. Daarnaast is hij ook in voor de grappen die onze klas altijd uithaalde. Ook voor serieuze gesprekken kan je bij hem terecht, niks is te veel. Als je een mailtje stuurde had je vaak binnen de 5 minuten al antwoord. Ik vind dat Matthijs deze titel verdient, omdat ik mede dankzij hem de rest van mijn schooljaren met plezier heb kunnen afronden! Beste begeleiding, beste lessen, gaat uitermate ver in het contact met leerlingen (hij leert gebarentaal), en is heel erg lief!

 

Michael Beijer - Albeda College Rosestraat

Staat altijd voor je klaar. Denkt altijd mee. Je kan alles aan hem kwijt en is oprecht geintresseerd in hoe het met je gaat

 

Naima Zeijpveld - Rvc De Hef

Ze is altijd aardig en bedoelt alles goed. Ik heb er geen woorden voor maar ze is de beste docent Engels die je kan krijgen. Ze is veel meer dan een docent Engels.

 

Nathalie Lubeek - Scheepsvaart en transport college

Ze is een harde werker. Zeker als een leerling problemen heeft, geeft ze net dat beetje extra aandacht die zij/hij nodig heeft. Altijd goed voorbereid en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Nicolette Mouna - Albeda College Spinozaweg 400

Heb jaren les gehad op het MBO en ik heb ook jaren leerkrachten voorbij zien komen die mijn loopbaan nadelig hebben beïnvloed. En met mij zullen er vast veel andere studenten zijn die hier last van hebben gehad. Door bepaalde leerkrachten weet je op een gegeven moment de draad weer op te pakken. Dat is er een van de honderden, aangezien de meeste docenten zich houden aan regels, protocollen, etc. Mevr. Beverwijk doet dat niet. Ze is een ruimdenkende vrouw en ze is er voor de student. Ze zet de student op de eerste plaats. Ze probeert een professionele, liefdevolle band met je te ontwikkelen op school, waardoor je zowel je focus blijft behouden op school en je tegelijkertijd op je gemak voelt. Ik vind dat ze geboren is voor het leraarschap en ik mag heel dankbaar zijn met zo een lieve docent en mentor. 

 

Nienke Latour van Hensbergen  - Alberda College

Ze is een fantastische leerkracht die elke leerling het gevoel geeft dat ze er alleen voor hem of haar is! Ze zet zich volledig in, ook in haar vrije tijd. Ze zorgt ervoor dat een leerling die verlegen en onzeker is, aan het begin van de opleiding, als een zelfstandig en zelfverzekerd persoon de school verlaat met een diploma!!!

 

Patricia Kuil - Albeda college alexanderlaan 

Patricia is een docent met hart voor haar leerling. Ze probeert je op andere manieren te laten kijken naar je werk. Maar ook staat ze altijd voor je klaar. Je kan goed met haar praten en is ze er voor je als je haar nodig heb. 

 

Patrick Feddes - Scheepsvaart en transport college

Meneer Feddes is een enthousiaste, ervaren technische docent scheepsbouw, die weet waar hij het over heeft. Door innovatieve voorbeelden laat hij ons meer nadenken over de lesstof dan andere docenten. Meneer Feddes staat altijd voor ons klaar als mentor ondanks zijn drukke dagen. Wij zijn hem zo dankbaar, vandaar dat we hem aanmelden. Veel kennis van zijn vakgebied en een hele goede docent. Kan het duidelijk uitleggen aan leerlingen maar ook aan collega's.

 

Paul  Toonen - Albeda college Zuster hennekeplein

 

 

Rachel Fortuyn - Albeda College locatie baljuwstraat

Supporter, rechtvaardig en een grote inspiratie. De leraar die je motiveert nét een stapje verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen. Duidelijk, lief, respectvol, meedenkend, geduldig, en altijd behulpzaam! 

 

Remco de Goede - Scheepsvaart en transport college

Meneer de Goede is sinds dit jaar nieuw en hij is in de ogen van veel leerlingen de beste docent tot nu toe. Hij kan goed omgaan met de leerlingen en hij weet veel over de leerstof.

 

Reno Keiluhu - Albeda Haastrechtstraat

Reno is een fantastische docent en collega. Hij geeft rekenen en weet dit op een inspirerende manier te brengen. Zelfs studenten die zeggen totaal niet te kunnen rekenen, weet hij te bereiken en te leren rekenen. Daarnaast geeft hij RTGB (zelfverdediging) en verzorgt hij de diplomering van studenten. Dat doet hij allemaal zeer bevlogen. Reno heeft een groot netwerk van alumni en er komen regelmatig oud-studenten lesgeven, students become teachers. Hij gaat deze nominering niet leuk vinden, wat hij treedt liever niet op de voorgrond, maar hij heeft deze nominering wel meer dan verdiend. Reno is de leukste leraar omdat hij altijd met een positief voor de klas staat en tijdens de RTGB- lessen superprofessionele foto’s maakt. Het is altijd een feestje maar als het moet kan hij streng en direct zijn, de perfecte match. Reno is spontaan en ook buiten school kan je altijd dingen aan hem vragen, ook als er iets aan de hand is. Hij is er altijd voor je. 

 

Rita Spithoff - Scheepvaart en Transport College

Mevrouw Spithoff heeft tijdens mijn opleiding aan het STC iedere keer weer haar nek voor mij uitgestoken en dit waardeer ik zeer in een mentrix/docente. Als zij er niet was geweest, had ik nu mijn diploma misschien nog niet gehaald.

 

Rob Michels - Scheepvaart en Transport College

Rob is altijd werkzaam geweest in het beroepenveld van de jongens aan wie hij les geeft. Iedere dag start hij om 7.00u 's ochtends en met een (soms iets TE) vrolijke begroeting. Je hoort 'm van ver aankomen en zijn enthousiasme is aanstekelijk. Geen ochtendhumeur is bestand tegen Rob Michels. Naast zijn geweldige karakter is Rob ook nog eens een docent die echt zijn vak verstaat. Klassen hangen aan zijn lippen wanneer hij de beroepspraktijk naar zijn lokaal haalt. 

 

Robin Van der Sar - Albeda sport college stadion feyenoord rotterdam

Hij is de beste mentor van de school en heeft onze klas onwijs goed geholpen. Dus wil ik hem in het zonnetje zetten!!

 

Ruben Klink - Albeda

Gewoon een topdocent! Heeft geduld en is actief met leerlingen. Staat ook altijd voor je klaar als je ergens mee zit en probeert het altijd samen met jou op te lossen. Was dit jaar ook mijn SLB'er en heeft me meerdere keren op een goede manier door het jaar heen gesleept op momenten dat ik het persoonlijk moeilijk had. Mijn zoon is zo tevreden over hem vanwege zijn begeleiding en support als SLB'er van zijn klas

 

Sabrina Gaudio - Grafisch Lyceum Rotterdam

Staat altijd voor je klaar, je kan alles bij haar kwijt en ze heeft een luisterend oor. Geeft goed advies en is erg goed in haar vak. Een docent waar ik echt naar opkijk! Sabrina is een goede fotografe die niet alleen haar kennis op een leuke en goede manier overbrengt, maar ook erg betrokken is bij haar studenten. Haar passie voor fotografie brengt ze duidelijk over tijdens de lessen. Ze staat altijd voor haar leerlingen klaar. Naast de gewone lessen probeert ze haar studenten te stimuleren door activiteiten te organiseren of ze speelt hier een grote rol in. Een topleraar! Sabrina is een enorm gezellige docent. Ze gedraagt zich op hetzelfde niveau als de studenten. Ze lijkt net een van ons. Dit zorgt ervoor dat je goed met haar kan praten en gezellig kan kletsen. Verder is ze goed in haar vak fotografie en heeft ze altijd tijd om je advies te geven.

 

Salima Sbaa - Albeda College Haastrechtstraat 3-5

Mevrouw Sbaa is een superlieve docent. Zij staat altijd voor je klaar op welk tijdstip dan ook en met welk probleem dan ook. En ze spreekt dan ook vanuit haar persoonlijke mening. Daardoor krijg je een band en (heb ik) ook het gevoel dat je niet zomaar een leerling bent die afstudeert (of een nummer), maar een waardevol persoon die het gaat halen hoe dan ook. Echt een topdocent! Ze is spontaan en weet wat ze wil. SHEEE IS PERFECTT !!!! NO MORE WORDS NEED X

 

Seema Ramautar k - Albeda college Alexanderlaan

Seema is een docent die alles voor je doet als je je schoolwerk serieus neemt. Daarbij staat ze altijd voor je klaar. Ze is een supervrouw met een hart van goud!

 

Shabana Nadari - Albeda college alexanderlaan

"Shabana, is een geweldige docent en slb-er voor haar studenten. Wij waren 2 jaar lang haar slb klas. Wij waren niet altijd een makkelijke klas , maar Shabana heeft een grote invloed gehad om ervoor te zorgen dat haar studenten hun examenjaar hebben behaald. Dit doormiddel van het motiveren en aanmoedigen van de studenten. Functionering gesprekken te voeren met de studenten en bij afwezigheid van de student contact op te nemen met de student. Ook wanneer het even niet goed ging met een student dan was Shabana een docent/SLB-er waarbij je, je ei kwijt kunt en is ze er altijd om je op te vrolijken en je advies te geven vooral als het ging om je opleiding. De studenten waren erg op hun gemak ook hun prive sitauties met haar te bespreken , omdat zij zich op hun gemak voelde en de steun kregen die zij dan zochten. Ook wist zij de lessen origineel en creatief te behouden waardoor je, je focus niet verliest tijdens de lessen. We raakte hierdoor ook extra gemotiveerd om ons best te doen. Shabana is heel meelevend met haar studenten en neemt zelf het initiatief als rol van slb-er om alles eraan te doen dat wij een stapje dichterbij onze diploma kunnen komen

Ook nu  shabana ons geen les meer geef en onze slb-r niet meer is staat ze nog steeds klaar voor ons.En ze zoekt ons op in haar vrije tijd en voert dan nog een motiverend gesprek met ons en vraagt ons hoe het met ons gaat. Door al deze punten die wij zojuist hebben benoemd waarderen we haar extra meer. Dit laat zien dat zij een docent is die een positief invloed op een student kan hebben. En dat maakt onze shabana de leraar van het jaar! "

 

Suzan Serraarens - Scheepvaart en Transport College

Ze is jong, geweldig en begrijpt de leerlingen ALTIJD. Ze staat voor iedereen klaar. Ze doet altijd alles voor je. Beste docent.  Ze kan goed met haar leerlingen opschieten. Ze staat altijd voor ons klaar. Niet alleen als lerares maar ook als persoon. Mevrouw Serraarens heeft ons zo goed het jaar door geholpen dat zij het verdient om op zo’n jonge leeftijd lerares van het jaar te worden! Mevrouw Serraarens staat altijd klaar voor haar leerlingen. Verder is ze een gezellige docente die goed les geeft! 

 

Truus Casiana - Albeda

Eerlijk, oprecht, zorgzaam en lief! 

 

Tunis Klawi - Scheepsvaart en transport college

Nou, ten eerste omdat deze leraar heel erg goed kan omgaan met mensen en dieren. 

 

De Verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details