Wie worden dit jaar de beste leraren van Rotterdam?

GENOMINEERDEN PEDAGOGISCH MEDEWERKER

 

Anamarie Sanchez - De Nieuwe Haven 

Zij is een goede leraar. Heeft veel geduld, is wel vermakelijk en vol liefde. Heeft een mooie stem voor kinderen. Anamerie is de beste leraar. 

 

David Fortes - Kinderopvang Bimbola

David biedt iedereen een luisterend oor en is zeer sociaal ingesteld. Hij is een echte teamspeler die energie en  positiviteit uitstraalt. Niks is te gek voor David. Hij denkt graag mee in oplossingen en gaat graag de uitdagingen aan. Hij staat boven de groep, maar kan zich heel snel en goed verplaatsen in de belevingswereld van het kind. De kinderen zijn dol op David en vinden hem de coolste meester. Binnen kinderopvang Bimbola komt David langs meerdere locaties waar iedereen enthousiast van hem wordt. Sporten is zijn passie. Dat combineert hij op een unieke wijze met muziek en natuur! 

 

Eelco  Hilkmann  - Bimbola rotterdam

Eelco is een topper met kinderen. Hij heeft gezag, respect en een superinzet. Hij is een harde werker. Hij heeft inzicht wat er moet gebeuren, legt goed uit, zodat de kinderen hem begrijpen. Hij heeft ‘Plein 14’ gerealiseerd op zijn school.  Met zijn CIOS-achtergrond gaat hij sportdagen en evenementen organiseren. In één woord: topgozer. 

 

Ellie Apol - Horizon jeugdzorg en  onderwijs instituut

Ellie is een harde werker die zich echt inzet voor de kinderen die haar hulp nodig hebben. Ze kijkt ook echt naar wat het kind, maar ook de ouder(s) nodig hebben. Ze veroordeelt niet, denkt echt met je mee en stelt dan een plan op. Ze is lief voor ouder(s) en kinderen en staat echt voor wie ze is en voor haar werk. Ze is eerlijk, open en oprecht. Kortom: ze heeft echt passie voor haar werk!

 

Esmee Aarden - Njoy kinderdagverblijf Rotterdam

De eerste naam die mijn dochtertje kon zeggen was de naam van Esmee. Zij gaat altijd met een lach naar haar toe. En dat geldt niet alleen mijn dochter; ik hoor veel ouders dat zeggen. Zij gaat altijd met een lach naar haar toe en niet alleen mijn dochter, maar ik hoor dit veel ouders zeggen!

 

Irene de Jong - van Doodewaard - De Rotterdamse Peuterschool locatie OBS De Akkers

Ze is een harde werker, betrouwbaar, loyaal; een collega waar iedereen altijd op kan rekenen. Ze maakt van gewoon werk een uitdaging en creëert een fijne teamgevoel.  

 

Jacoline van  Bezooijen - Kinderdagverblijf Xander (organisatie Bijdehand)

Echt de liefste juf die er bestaat! Kinderen komen en gaan met een lach bij Jacoline. Ouders weten zeker dat ze hun kind bij een vertrouwd iemand achterlaten. Jacoline is altijd vrolijk en heeft het meeste geduld van de hele wereld. Ondanks dat ze al lang in het vak zit, zie je haar iedere dag nog steeds genieten. Als collega staat ze ook altijd voor je klaar en kan je alles bij haar kwijt. Kortom: een betere juf of collega dan Jacoline bestaat er niet. Vandaar dat zij het echt honderd procent verdient om leidster van het jaar te worden. Iedere dag zet zij alle kinderen in het zonnetje  en nu wordt het tijd dat Jacoline een keer in het zonnetje gezet wordt. Het is haar zo ontzettend gegund!

 

Kelly Smit - Krommenhoek - Het opstapje kdv

Kelly is altijd superlief voor de kinderen en heeft al het geduld van de wereld. De kinderen kunnen huilen en lachen met haar. Als collega is ze iemand die altijd klaarstaat en je kunt met alles bij haar terecht. Kortom: een heerlijk mens bij wie je met een gerust hart je kind kan achterlaten en waarvan je zeker weet dat ze er me alle liefde voor zal zorgen. 

 

Manon Weeda - Kinderopvang Mundo locatie Ringdijk

Manon staat elke keer weer klaar voor de kinderen met een lach. Ze ziet de kinderen zoals ze zijn en heeft liefde en aandacht voor allemaal.

 

Melvin Zaalman - BSO de Clipper

Melvin is een zeer betrokken meester voor zijn kinderen op de BSO. Hij bekommert zich niet alleen om de kinderen van zijn eigen groep, maar ook om de andere groepen én de kinderen van het KDV. Zijn passie voor sport en spel probeert hij op de kinderen over te brengen door hen spelenderwijs kennis te laten maken met allerlei verschillende activiteiten. Hij is altijd in voor een grapje, maar is ook streng als hij pestgedrag opmerkt. Hij houdt er niet van als kinderen worden buitengesloten en onderneemt dan ook actie!  

 

Mieke Carlier - De Rotterdamse Peuterschool Toermalijn

Mieke is een echte alleskunner. Wat haar nog het meest bijzonder maakt is de verbindende rol die zij altijd vervult. Dit is naar de kinderen, naar de ouders, naar de collega's en zeker naar de basisschool waarmee samengewerkt wordt.

 

Nadine Plat - Kindercentrum Toverkunst

Nadine is een hele lieve juf, waarbij alle kinderen best een potje kunnen breken. Met veel geduld voor de kinderen bezorgd ze hen iedere dag weer een dag vol plezier en kunnen de ouders met een gerust hart hun kinderen bij haar achterlaten. 

 

Ouarda Bouaouiouach - Het opstapje kdv

Ouarda heeft het privé al enkele jaren zwaar. Zij is 4 jaar geleden bevallen van een dochtertje met een ernstige hart-afwijking. Maar Ouarda is een vechter en altijd positief. Daardoor is haar dochtertje Narcis uitgebloeid tot een vrolijk meisje met hetzelfde doorzettingsvermogen als haar moeder. Ouarda is momenteel zwanger van haar tweede kindje en doorloopt de zwangerschap super. Niets is haar te veel. Ze rent en vliegt nog iedere dag en weet werk en privé zeer goed te combineren. Ouarda is al eerder een keer leidster van het jaar geweest en het is haar meer dan gegund om het nogmaals te worden. Als organisatie zouden wij wel tien Ouarda's willen hebben. Zij is met recht een vertegenwoordiger voor de branche en een voorbeeld van hoe en leidster hoort te zijn.

 

Roxanne Van der Meulen - Het opstapje 

Rox is echt de allerliefste leukste pedagogisch medewerkster die er is! Ze is voor de kinderen een lief en vertrouwd gezicht. Ze is een echte knuffel voor de kindjes maar weet ook de balans te vinden in het stellen van grenzen. Elke dag geeft ze de kinderen alle liefde en aandacht die ze verdienen! Roxanne is een lieve leidster met een hart van GOUD! Moeder van 2 kinderen waar zij alles voor doet. Zij is bij onze organisatie een babyleidster. Zij is hier dan ook voor in de wieg gelegd. Baby's krijgen bij haar alle aandacht, zorg en alles wat een baby nodig heeft. Zij knuffelt en verzorgt de kinderen alsof het haar eigen kinderen zijn. Ieder kind krijgt bij haar even veel aandacht en zij trekt niemand voor. Ook voor collega's staat zij altijd klaar. Niets is haar te veel.

 

Sandra Groenendijk - Kinderdagverblijf Aja Kabaja, Cordell Hullplaats 1, Rotterdam 

Sandra verzorgt de kinderen alsof het haar eigen kinderen zijn. Heel liefdevol en altijd gericht om de kinderen een fijne dag te bezorgen. Naast de leuke dingen, is ze heel kundig in de verzorging. Ze maakt altijd tijd vrij om ouders in te lichten over hun kind of tips te geven. In de 6 jaar dat onze kinderen bij haar waren, heeft ze hen zo verschrikkelijk goed verzorgd. Door bezuinigingen vanuit het hoofdkantoor BijdeHand wordt er steeds minder mogelijk, maar ze blijft met veel enthousiasme de kinderen te vermaken en zorgt dan zelf voor extraatjes, zoals trakteren op aardbeien of zelf speelgoed verzamelen voor haar groep.

 

Shereen  Liakathoesein - KindeRdam Pinokkio

In de korte tijd dat mijn dochtertje van 4 maanden naar de opvang gaat, heb ik kunnen zien hoe toegewijd en geduldig Juffrouw Shereen is met alle kinderen. Zij is een jonge vrouw die een ouder het gevoel van vertrouwen kan geven wanneer je je kind achterlaat op de opvang. Zij is ook een van de weinige juffrouwen die inziet dat niet alles digitaal moet. Ik heb namelijk een boekje voor mijn dochtertje, waarop ik haar dagen op de opvang bij wil houden als aandenken voor als zij ouder is. Juffrouw Shereen doet altijd haar best om wat leuks op te schrijven samen met Juffrouw Ashley. Haar focus van wat ik kan zien is om een leuke, gezellige en veilige omgeving te creëren. Voor jonge en wat oudere kinderen. Zij probeert ook wat extra tijd te spenderen aan mijn dochter als het haar lukt omdat mijn dochtertje de jongste is. Ik wens Juffrouw Shereen het beste toe en hoop dat andere haar erkennen om de passie die zij heeft voor haar werk en voor de kinderen. Nogmaals bedankt juffrouw Shereen voor je inzet op de opvang. Ik geloof dat iedereen kan zien dat jij een toppertje bent!

Stephanie Zuijdgeest - Het opstapje kdv

"Stephanie werkt met een tussenstop van een jaar al vele jaren bij ons. Zij is een peuterleidster in hart en nieren. Ze is consequent, creatief en heeft inzicht in de behoefte van ieder kind als individu. Niets is voor haar te gek. Met mooi weer staan de badjes al voor 8:00 uur in de tuin en doet ze zelf lekker mee met de waterpret. Is het een dag minder weer, dan mogen de kinderen lekker kliederen binnen. Zelf slijm maken, met handen en voeten door de verf en over et papier heen lopen. Tevens is ze heel handig. Onze Bob de Bouwer in de dop. Moet er iets gemaakt worden: zij regelt het wel. Op haar groep heerst structuur en overzicht. Naast dat zij bij ons werkzaam is, volgt zij nog een universitaire opleiding. Ondanks de stress van haar studie merken wij daar niets van. Ze zet zich altijd voor de volle 100% in.

Altijd bekwaam en geïnteresseerd in kinderen. Zeer goede omgang met kinderen,  lief en zorgzaam. Ze trekt de kinderen naar zich toe als een magneet. 
Een lieve leidster, waar alle kindjes altijd graag naar toe gaan. En altijd vrolijk zijn en leuke dingen doen.
Altijd klaar staan, nooit een probleem uit de weg gaan stapelgek op de kinderen, heeft engelengeduld met de kinderen. Een fantastisch  mens!

Suzanne Ravenstein - Zalmplaat school psz de kleine zeemeermin

Juf Suzanne in een zeer bijzondere juf. Dat is ze omdat ze altijd klaarstaat voor haar kinderen. Ze is altijd maar dan ook altijd vrolijk! Ze geeft ze vanaf dag een het gevoel dat ze veilig zijn. Zij laat ze groeien en bloeien en wat vooral belangrijk is: ze ZIET elk kind. 

 

Teresa  Hamadyk - Peuter & Co 

Deze pedagogisch medewerker is gewoon gemaakt om peuters aandacht, activiteiten, liefde en zorg te bieden. Alles doet zij met hart en verstand. Niks is onmogelijk bij haar! Alles kan en voor alles is wel een oplossing te vinden, zolang het maar met liefde gebeurt. Peuters en ouders zijn dol op haar en bij collega's is zij zeer geliefd. Ouders die weg zijn bij de peuterschool, komen zelfs terug om Teresa nog even te groeten. Teresa is een vrouw die haar werk als haar hobby ziet. Passie, liefde, vakkundigheid en geduld. Dat heeft Teresa! Ik leer dagelijks van haar als collega. Zij is een diamant binnen dit vakgebied! Zij is een echte professional in haar vak.

De Verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details