Wie worden dit jaar de beste leraren van Rotterdam?

GENOMINEERDEN SPECIAAL ONDERWIJS

 

Adrie Dekker - De Regenboog voor ZMLK

Adrie is creatief, empathisch, lief, vrolijk, meestal zeer geduldig, leergierig, kundig en altijd bereid zich extra te verdiepen in de zorgvraag van het kind. Haar creativiteit uit zich niet alleen in de lessen, maar ook in het verzinnen van verschillenden didactische methoden om leerlingen verder te helpen. Adrie gaat respectvol met leerlingen, ouders en collega's om. Serieus met een flinke dosis humor. Als kind kun je je geen betere juf wensen. 

 

Anne Teunissen - Calvijn Meerpaal

Ze staat altijd voor ons klaar. Ze helpt ons, legt alles uit, zelfs als ze er geen verstand van heeft, lost ruzies op een leuke manier op. Ze is gewoon een geweldige docente en doet ook graag even mee met voetbal of volleybal. Ze is de meest, lieve, leuke en spontane docent bij ons op school. Ze is altijd begaan met de leerlingen. Door gekke opdrachten en goede uitleg weet ze ons te motiveren. Ook als ze invalt en het niet haar eigen vak is, geeft ze vaak nog beter les dan de docent die we horen te hebben.

 

Annelies van  Loosen - Van Voorthuysen school

Fantastische begeleiding naar van dochtertje. Geweldige leerkracht, zoveel ondersteuning gegeven aan ons dochtertje vanaf zij van een SBO afkwam en op cluster 3 kwam. Echt een topper.

 

Ans  Vd Velden - De brug

Zij is heel toegewijd aan onze leerlingen. Legt goed uit en bereid haar lessen goed voor. Zij heeft hart voor de leerlingen en gaat tot het uiterste!!

 

Corina Franken - Rotterdamcollege zmlk

Ze laat haar leerlingen in hun waarde maar haalt eruit wat erin zit. Elk kind is uniek, uniek is elk kind.

 

Cynthia Rosario - De Horizon

Juffrouw Cynthia werkt elke dag met de leerlingen om ze wat bij te leren. Het is een megamoeilijke doelgroep door het gedrag van de leerlingen. Maar elke dag gaat zij vol goede moed aan de slag om deze leerlingen wat te leren. Zij is positief, creatief, straal plezier uit in haar werk. En een voorbeeld voor haar collega`s. Zij maakt het verschil voor de klas. Dat zag ik ook aan hoe de leerlingen op haar reageren.  

 

Erik Roth - Het Accent

Een zeer voortvarende leerkracht.

 

Frank van de Vrie - A.J. schreuderschool

Onze zoon is enorm vooruit gegaan sinds hij in zijn klas zit. Hij is dol op Frank. Meester Frank is gewoon een kanjer van een leraar. 

 

Jan Brusselman - Accent Hoogvliet

Deze geweldige docent heeft me door een moeilijk Mbo niveau 1 jaar geholpen. Daardoor ben ik doorgegaan en niet gestopt en heb ik niet opgegeven. Hij moedigde me altijd positief aan, waardoor ik toch weer moed had om het voor  elkaar te krijgen. Gelukkig ben ik geslaagd voor deze Mbo- opleiding.

 

Jenny Van Roon - Horizon

Ze is geweldig. Rustig en oplettend. In voor een grapje maar ook streng als het nodig is. Ze weet elk kind naar zijn/haar niveau te halen met kleine stapjes. Megageduldig. Gewoon een heerlijk mens!! Jenny is al 4 jaar keihard werkzaam in de klas voor kinderen met autisme en gedragsproblemen. Met deze ingewikkelde doelgroep staat zij iedere dag met veel enthousiasme en energie klaar. Ondanks het grote lerarentekort en alle onrust die daarmee gepaard gaat, is ze de stabiele factor voor de kinderen. Topdocent die zeker in aanmerking moet komen voor leraar van het jaar!

 

Maaike Nagtegaal - A.J. Schreuderschool

Ze is heel duidelijk en tegelijkertijd heel aardig. Ze heeft daarmee een heel goede invloed op de kinderen. Kinderen die normaal moeilijk gedrag vertonen luisteren ineens heel goed. Verder zet ze zich ook ontzettend in voor andere schooltaken en is ze en positieve factor op de werkvloer.

 

Mariska Kraaijeveld - VSO Het Passer College

Altijd vrolijk, spontaan, inspirerend, creatief en humoristisch! Heeft haar lessen altijd tot in puntjes voorbereid en haalt de wereld de school in.   

 

Marley de Vos - Accent Vijverhofstraat 97

Marley, beter bekend als mevrouw de Vos, begon haar carrière 10 jaar geleden als stagiaire bij Accent Praktijkonderwijs op de Vijverhofstraat. Na een aantal jaar onbevoegd voor de klas gestaan te hebben, volgt Marley nu een hbo-opleiding Nederlands in de avonduren. Met een klas vol pubers en een dochtertje om op te voeden een aardige klus lijkt mij. Marley ziet haar leerlingen bijna als haar eigen kinderen en onderneemt ook buiten school activiteiten om de kids te begeleiden bij school, hobby's en het sporten. Mevrouw de Vos wordt door haar kids gezien als een lieve maar zeker ook strenge en rechtvaardige juffrouw. 

 

Martin de Jong - Mytylschool de Brug

Martin maakt zich al jaren sterk voor goed onderwijs voor speciaalonderwijskinderen. Hij heeft zijn werk altijd met plezier gedaan, maar gaat in augustus met pensioen na jarenlang in het onderwijs gewerkt te hebben. Tijd om hem in het zonnetje te zetten.

 

Mavis Van  Kallen - Rotterdamcollege zmlk

Ze is lief en behulpzaam. Legt dingen duidelijk uit.

 

Sharon Ann Rackwitsz-Yardley  - Openlucht school recon

Heel erg betrokken bij de voortgang en begeleiding van de kinderen, zelfs buiten school. Topper.

 

Tamara De Wolf - Mr. Schats Noord, Horizon

Tamara heeft een geweldige sfeer in de klas gecreëerd; het is een echte eenheid. Knap, want het is een pittig klasje. Onze zoon gaat met plezier naar school en komt goed tot zijn recht. Het meedenken met ons als ouders is erg fijn. Tamara is goed bereikbaar en reageert snel. Heel erg blij met zo'n juf!

 

Tony van der Linden - Tyltylschool

Meester Tony is heel geliefd bij zijn leerlingen. Deze leerlingen zitten op de Tyltylschool en hebben allemaal zo hun beperking.  Het maakt meester Tony niet uit of je niet kan lopen, niet kan praten, niet kan horen, niks kan vastpakken.

 

De Verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details