Wie worden dit jaar de beste leraren van Rotterdam?

GENOMINEERDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

 

A.J. Brand - Rvc de hef

Hij geeft de beste uitleg en hij begrijpt ons 

 

Abdullah Ozer - Lyceum Kralingen

Dhr. Ozer laat zien dat hij geen alledaagse leraar is. Dit doet hij mede door zij kwaliteit in lesgeven en de extra’s die hij doet na schooltijd voor de leerlingen. Hij staat altijd klaar voor iedereen om zich heen. Niet alleen voor leerlingen maar ook voor leraren. Dit maakt hem de beste leraar van Rotterdam. 

 

Alaa el Zarow - Avicenna college

Hij geeft positieve energie, is altijd trots op de leerlingen. als we een vraag hebben beantwoord. Leerlingen die moeite hebben met dit vak geeft hij zelf extra bijles. Hij werkt met een systeem dat classdojo heet. Het is heel handig. Hij is een toffe docent en echt de beste leraar van het jaar. Hij is echt een hele bijzondere man en ook nog tof. Hij is echt de leraar van het jaar.

 

Alieke Grootenboer - Calvijn buisiness school

Alieke is leuk, lief, en grappig en heeft hart voor haar studenten. Zij gaat er iedere dag weer voor en zorgt met haar sprankelende persoonlijkheid elke dag weer voor een leuke gymles.

 

Alina Iliek - Wolfert tweetalig

Mevrouw ilie kan ik omschrijven als een angstaanjagende fee. Ze is enorm lief en geeft de klas altijd chocolade, mits we goed opletten en de hele les druk bezig zijn. Zij is een van de weinige docenten die leerlingen die heel lui zijn gemotiveerd kan krijgen om op te letten omdat ze weten dat ze niet blij is als je dat niet doet. Ze is heel eerlijk en zal nooit een leerling voortrekken, ook al let de een minder goed op of heeft een ander lagere cijfers, iedereen is gelijk.

 

André Nouwen - Scheepvaart en Transport college

André z’n leven draait om school en om de kinderen. De manier waarop hij lesgeeft, maar vooral hoe hij met de leerlingen omgaat buiten de lessen, is fantastisch. Zijn doel is om alle leerlingen op het mbo te krijgen, in een richting die ze graag doen. 
Staat altijd klaar voor de leerlingen. Hij ziet ze zoals ze zijn. Doet soms meer dan zijn taken. Neemt ook de tijd om zich te interesseren voor activiteiten buiten school waarbij de leerling betrokken is. Zoekt de kwaliteiten op van de leerling. En probeert ze in hun eigen kracht te zetten. Kan soms heel streng overkomen, maar doet alles in het belang van de leerling. De groei van de leerling staat centraal. De leerlingen vertrouwen hem heel erg. Ze weten dat ze altijd bij hem terecht kunnen. Ook de ouders weten dat. 
Als oud-leerkracht uit het basisonderwijs is André pedagogisch onderlegd. Dit is merkbaar aan zijn manier van communiceren met de leerlingen. Ieder individu ziet hij. Hij kent alle namen van de leerlingen, weet wat hun kwaliteiten zijn en wat ze nodig hebben. Hij investeert in de binding met de leerling en krijgt dat terug. Hij staat klaar voor zijn leerlingen. Hij is rechtvaardig en je weet wat je aan hem hebt. 
Een leraar met passie voor de leerlingen. De man die ieder jaar er weer voor zorgt dat iedereen slaagt voor NaSk.
De man die 4 jaar NaSk in 2 jaar kan pompen. De man die (mede)verantwoordelijk is voor het laten opstormen van 21(!) leerlingen naar een hoger niveau. De man die zelfs in het weekend (onder het genot van een ontbijtje) leerlingen examentraining geeft vlak voor het examen. Pedagogisch out of the box denkt en zowel ouders als leerlingen durft aan te pakken, allemaal om de leerling in zijn/haar kracht te zetten.
Kortom een heel groot voorbeeld voor heel veel docenten op onze school.

 

Anita Prol Pato - Laurens Lyceum

Docent Engels: enorm bevlogen en betrokken. Vernieuwend en didactisch sterk, helpt leerlingen de eigen krachten te ontdekken op alle niveaus. Zet bijzondere projecten op rond haar vak Engels en in samenwerking met andere vakgroepen. Is een lieve collega, heeft visie en is kritisch en eerlijk! 

 

Anneke Kerasavopoulos - Laurens lyceum

Ze kan heel goed uitleggen, heel rustig en duidelijk. Terwijl wiskunde toch een moeilijk vak is. Ze is heel aardig, ondernemend, regelneef, heeft humor, maakt zelf grapjes maar kan ze ook incasseren. Als de klas serieus moet zijn, dan is dat bij haar les niet erg. Want een andere keer mag het dan ook weer rumoeriger zijn. Ze is hip, en begrijpt ons!

 

Antionette Dieleman - Laurens lyceum

Altijd in voor een geintje, is gezellig met leerlingen en geeft goed les.

 

Anuar El Idrioui - Rvc de hef

Hij geeft economie en in het midden van het jaar kregen we een andere economiedocent die wel leuk is maar niet zo leuk als hij. Hij was heel duidelijk. Hij is grappig en we krijgen hem helaas ook niet volgend leerjaar en ik ben nog steeds verdrietig omdat hij weg was. Hij werkt nog wel maar er zijn 4 economiedocenten en 1 gaat minder werken dus krijgen we meneer idrioui niet meer helaas. Maar hij is de beste docent in de hele wereld. Iedereen is altijd stil bij hem. Hij doet de deur keihard dicht en iedereen is stil. Hij is jong dus hij snapt ons ook als wij grappen maken. Een leerling die eruit moest zei: ai noo en hij zei ai jaa en iedereen moest lachen. Hopelijk wint hij de leraar van het jaar.

 

Arjan Moesman - Scheepvaart en Transport College

Als je iets niet snapt doet hij er alles aan om je het vak wel te laten halen. Ook voor de examens heeft hij alles uitgelegd wat ik niet snapte en toen ging het examen goed dankzij hem.

 

Arjen de Jong - De passie 

Ondanks dat wij als klas best lastig en extreem druk zijn, weet hij ons elke keer weer te boeien. Z’n grappen en random straattaalwoorden midden in een uitleg of toetsen maken dat er altijd wel iets te lachen valt. Hij motiveert je doordat je lolly’s kan winnen met Kahoot. Een betere economiedocent dan dit hadden we niet kunnen krijgen!! 

 

Aynur Ersoy - Accent Hoogvliet

Ze is een lieve juf, ze is gewoon lief en ja dat vind ik ook leuk aan haar, ze is een dushi. Omdat ze heel lief is en altijd leuke lessen geeft. En als er iets is kan ik altijd bij haar terecht. Omdat ze een van mijn favoriete juffen is. Ik kan heel goed met haar opschieten en ze is lief, grappig en aardig. Als er iets is kan ik goed met haar praten. Daarom vind ik dat ze genomineerd moet worden.

 

Ayse Pelivan - Avicenna college

Alles. 

 

Azra Likick - Rotterdam vakcollege De Hef

Van af dag een had ik al een goed gevoel. Mevrouw kwam midden in het school jaar les aan mijn klas geven. Ze heeft het super opgepakt en overgenomen. Ze gaf mij een fijn gevoel om naar mens en maatschappij te gaan. In de pauze bleef ik meestal lekker kletsen over leuke dingen maar ook over serieuze dingen en zo leerden we steeds meer over elkaar. Zij van mij en ik van haar. Ik hoop dat ze meer kinderen dit fijne vertrouwde gevoel kan geven want dat kan ze goed. Ze is niet een van de grootste maar heeft wel een groot hart.

 

Bernadette De Bruijne - Penta Hoogvliet

Leuke les en is aardig. Mevrouw de Bruijne is onze mentor. Zij is de beste mentor ooit. Ze is vriendelijk, helpt je met alles. En blijft je aanmoedigen, zodat je over gaat_.

 

Bob Rietdijk - Marnix Gymnasium

 

Bram Straatmeijer - Marnix Gymnasium

Hij kan heel goed vertellen. En als de stof saai is dan brengt hij het op zo’n manier dat de stof toch leuk wordt. Hij kan heel goed uitleggen. Het is in onze drukke klas een van de weinige lessen waar het rustig is, hij kan dus goed orde houden.

 

Daan Alkema - Penta Hoogvliet

Hij is er altijd voor iedereen en zijn lessen zijn echt leuk. Je zit bij hem niet alleen saai achter een tafel maar hij laat je gewoon lachen tijdens de les. Iedereen gaat daar met een glimlach heen!

 

Danny  Schuilwerve - Wolfert Tweetalig 

Heel grappig en geduldig, wordt nooit boos en is altijd bereid te helpen.

 

Diana Blom - Zuidermavo

Ze maakt altijd tijd voor de leerlingen, zij voelen zich gehoord en begrepen. Contact met ouders gaat via email. Ze heeft altijd interesse als iemand ziek is en is bezorgd over hoe het thuis  gaat met de leerling. Ook buiten de lestijden, no problem!!Ze is altijd een erg zorgzame, lieve mentor geweest voor onze klas, denkt altijd aan alle leerlingen, organiseert klassenuitjes en schoolfeesten, heeft bijna altijd overal een oplossing voor en iedereen is welkom bij haar als hij/zij problemen heeft!

 

Erik Van Nijen - Horecavakschool Rotterdam

Het is een hele toffe leraar omdat hij er altijd voor je is. Hij kan streng zijn maar je mag superveel doen.

 

Errol Ertugruloglu - Wolfert Tweetalig

Mr. E is een leraar die enorm veel van zijn vak afweet. Hij geeft om leerlingen, geeft goed les en maakt de lessen interessant. Ik leer veel van hem en elke leerling wordt elke dag door hem gestimuleerd om meer te doen en meer te begrijpen.

 

Esra Kocak - Avicenna college

Ze geeft goede uitleg en als je iets niet weet helpt ze je gelijk.

 

Eva Poley - Calvijn Zuidermavo

Eva is een hele leuke juf, die altijd klaarstaat voor haar leerlingen. Ze helpt je vaak extra wanneer je het moeilijk vindt. Daarnaast is ze een hele goede mentor die ontzettend haar best doet voor je. Ze is sportief en is afgelopen jaar ontzettend afgevallen. Ze ziet er naast heel lief ook heel mooi uit. Mevrouw Poley is superaardig en geeft leuk les, waarbij zij ook de nodige informatie vertelt. Maar op zo’n manier dat dat de les leuk blijft. Ook als je haar hulp buiten haar lessen nodig hebt, staat ze altijd voor je klaar ( weet ik uit eigen ervaring). Ze heeft altijd wel leuke verhalen die ze vertelt over de lesstof, waardoor je het gewoon heel makkelijk leert. En voor mij is zij gewoon de beste lerares die er bestaat.

 

Fatma Sarikas - Lucia Petrus MAVO

Mevrouw Sarikas staat altijd klaar voor de student en geeft op een inspirerende manier les aan de toekomst van de stad.

 

Gijs van Vlaardingenk - Wolfert Tweetalig

Gewoon geweldige leraar, goed gevoel voor humor (vooral sarcasme), geeft goeie cijfers (altijd een plus), grootse fan van Doctor Who (altijd een sleutelhanger van Doctor Who om zijn nek),  goeie kwaliteit Engelse leraar en altijd betrokken bij de leerlingen.

 

Hanneke Bosman - De passie

Ze is altijd aardig en vrolijk. Ze is erg zorgzaam en is goed in haar vak. Ze helpt je als je het moeilijk vindt en je kan altijd bij haar terecht.

 

Hilde Groenendijk - GSR Rotterdam

Mevrouw Groenendijk is niet zomaar een lerares. Mevrouw Groenendijk is een lerares die altijd het beste wil voor een leerling en altijd haar uiterste best doet om dat te bereiken. Ze kijkt tot diep in de nacht toetsen na voor haar leerlingen, ze kan als geen ander uitleggen en ze is ook nog eens afdelingscoördinator! Ze is een kei in het uitleggen van economie en iedereen is bevriend met haar! De sfeer bij haar in de klas is altijd heel relaxt maar toch enorm leerzaam. Ze heeft ook een van de hoogst gemiddelde resultaten qua leerlingen.

 

Hubert Sengers  - Laurens Lyceum

Hij is er altijd als we vragen hebben en probeert ons altijd te motiveren op een positieve manier. Ook is hij altijd vrolijk en we kunnen goed met hem lachen! Hij maakt scheikunde een leuk vak. 

 

Inge  Huijser-Engbers - GSR Rotterdam

Mevrouw Huijser geeft biologie op de GSR Rotterdam. Ze heeft altijd een powerpointpresentatie die erg ondersteunend is. Aan het begin van het schooljaar kreeg ik voor het eerst les van haar. Ze gaf een les die bestemd was voor VWO 3 en wij als VWO 1 klas begrepen het helemaal. Verder is ze de aardigste docent ooit. Ze helpt je als je iets niet begrijpt en is nooit snel boos. En als ze boos wordt is het snel weer voorbij. Mevrouw Huijser is voor mij de leraar van het jaar.

 

Ingrid Berwald - Libanon Lyceum

Deze docent wiskunde weet alle leerlingen te bedienen in een oneindig aantal verschillende werkvormen. Zelfs als wiskunde je allermoeilijkste vak is, voel je je bij haar gezien en begrepen. Ze kan goed uitleggen, ze wordt nooit boos, ze houdt ook de leerlingen aan het werk die bij andere vakken niet werken. Ze is een kanjer met digitaal leren en spreekt leerlingen ook aan op hun eigen verantwoordelijkheid. 

 

Ismael Bozalmad - Melanchthon Kralingen

Hij is altijd heel vrolijk en grappig en sociaal. Hij heeft zijn strenge kant, maar ook zijn grappige kant. Je kan naar hem toe gaan als er iets is. Hij is chill, hij legt dingen op een leuke manier uit, met voorbeelden. Hij is grappig met droge humor, hij is altijd vrolijk in de les. Hij geeft ook heel goed les. Als je goed oplet bij zijn uitleg, dan hoef je alleen door te nemen voor je toets. Ook kan je heel goed bij hem terecht als je iets dwars zit of wat dan ook. Hij vertelt niks door. Kortom: ik vind hem een goede en leuke docent

 

Ismail Aghzanay - Rotterdam Design College

Ismail is een leraar die leerlingen weet te raken en te inspireren. Hij weet de leerlingen hun problemen (thuis, psychische klachten, pesterij) te doen vergeten door op een enthousiaste manier met ze bezig te zijn. Hen te benaderen alsof zij de enige en allerbelangrijkste in de wereld zijn. Hij ontroert en hij verblijdt, hij verrast en hij daagt uit, hij stimuleert en hij enthousiasmeert. Dit op allemaal op een verbindende manier. Voor alle leerlingen maar ook voor alle collega’s is Ismail sowieso leraar van het jaar. 

 

Jan Dikmans - Accent Hoogvliet 

Omdat hij altijd grapjes maakt over dingen. En als hij in de kantine stond om kinderen eten te geven maakt hij altijd grapjes en hij is altijd vrolijk.
Hij is altijd lief voor iedereen en kan superduper goed koken. 
Hij kan heel erg lekker koken en hij kan het heel erg goed. Hij maakt altijd hele bijzondere spullen. En we gaan hem heel erg missen en we gaan die spullen ook heel erg missen. 
Ik ga hem ook heel erg missen. Die lieve goeie man ga ik erg missen.
Leuke leraar.Hij kan lekker koken hij maakt grappige grappen.
Hij is de beste leraar omdat hij ons alles gunt.
Hij kan lekker koken.
Omdat hij altijd lief en behulpzaam is. Hij is aardig en hij kookt lekker.
Hij is lief en kan goed koken. Als ik ergens mee zit kan ik met hem praten. Hij is de beste leraar die ik ken!
Leuke leraar.
Hij kan lekker koken hij maakt grappige grappen.
Hij is de beste leraar omdat hij ons alles gunt.
Hij kan lekker koken.
Omdat hij altijd lief en behulpzaam is. 
Hij is aardig en hij kookt lekker.
Hij is lief en kan goed koken. Als ik ergens mee zit kan ik met hem praten. Hij is de beste leraar die ik ken!
Hij is de beste kok die er maar is en hij is altijd vrolijk en heel erg grappig. 
Hij is de beste en de leukste van alle leraren want hij kan goed koken en hij maakt altijd leuke grappen.
meneer Dikmans was een van de leukste en de grappigste docent van de school. We maakten altijd pannenkoeken met hem bij horeca. Maar nu ... moeten we afscheid nemen van hem omdat hij weggaat. Dus wil ik hem nomineren voor leraar van het jaar.
Hij is altijd vrolijk omdat hij veel heeft meegemaakt.
Het is mijn favoriete leraar omdat hij altijd gezellig en aardig  is en ook altijd lekker eten maakt op school.
Meneer Dikmans is de beste kok die er is. Hij helpt mij met alles en ik kan lachen met hem. We hebben leuke dingen en een leuk jaar met hem meegemaakt. 
Meneer Dikmans vindt het altijd leuk als ik een verhaal vertel over wat ik doe in mijn vrije tijd. En dan maakt hij grapjes. En die grapjes zijn altijd leuk. 
Ik vind hem een leuke chefkok en ik hoop dat hij een goed en gezond jaar heeft met zijn familie en dat ik hem weer terug zal zien.
Hij was mijn lievelingsleraar en hij gaat met pensioen. 
Helaas gaat deze topper binnenkort met pensioen. We zouden nog graag langer van hem les krijgen.
Hij kan super goed koken. Zijn eten was verslavend. Hij gaf goed kookles
Hij is aardig en lief en helpt altijd mensen in de keuken.
Hij is grappig en je kunt veel met hem delen.
Dit was mijn lievelingsleraar.
Hij houdt van iedereen en ziet het beste in mensen ziet. Ook al zien anderen dat niet.
Ik heb veel geleerd van hem 
Hij was zo lief voor je; als je geen eten had gaf hij je gratis eten. En hij groette je elke dag met een glimlach. Hij maakt me elke dag gelukkig als ik hem zie. Ik vind dat hij de beste is van alle scholen! 
Meneer Dikmans is de beste meester van de school. Omdat hij is altijd gezellig is, je kunt goed met hem praten en je kunt altijd met hem lachen en hij is ook nog een goeie kok.
Hij luisterde altijd goed naar mij. 
Meneer Dikmans = lief, aardig, behulpzaam, staat altijd voor je klaar, vindt zijn werk leuk, heeft liefde voor iedereen, heeft aan niemand haat, hij gunt je gratis eten, is altijd vrolijk en nooit boos. Een van de docenten die zijn werk echt leuk vindt.
Hij is altijd heel erg aardig. Hij kan goed met kinderen om gaan en is altijd vrolijk. Ik heb veel geluk gehad met hem.
Zijn kookkunsten ga ik missen.
Wat maakt Jan Dikmans zo bijzonder? Hij is een heel bijzondere man want meneer blijft altijd lachen al gaat het soms fout. 
Hij gaat met plezier naar zijn werk gaat. Ik heb veel geleerd over koken. En hij heeft veel geduld voor iedereen kind. 
Hij maakt mij altijd aan het lachen en als ik hem nodig heb is hij er altijd voor mij. En we knuffelen elkaar altijd als we elkaar zien. 
Hij was altijd aardig en maakte veel grappen met de leerlingen en leraren. Hij was altijd blij en kon hele verhalen aan je vertellen. En hij stond ook altijd open voor een gesprek. 
Hij was altijd grappig en spontaan en hij kon goed lesgeven. 
Hij heeft een hart van goud en is ook nog eens supergrappig en staat voor iedereen klaar. Hij is gewoon de beste leraar die er bestaat.  
Iedereen vindt hem gewoon aardig

 

Jan Veldhuizen - GSR Rotterdam

Onze Jan: een leuke hippe leraar die zich ten volle inzet voor onze school. Van het uitgebreid lesgeven van zijn vak, geschiedenis, dat hij met veel enthousiasme brengt, tot het deelnemen aan de toneelclub en de jaarlijkse reis naar Rome, onze Jan gaat er voor de volle 100% voor!

 

Jeroen De Beer - Mavo Centraal

Bevlogen iemand

 

Jeroen van Klei - Laurens Lyceum

Hij is altijd ongelofelijk grappig en erg aardig.

 

Johan ten Cate - Het Lyceum Rotterdam

meneer ten Cate is een heel bijzondere man, hij staat altijd voor iedereen klaar. Je kan met hem lachen maar ook serieus werken. Door hem sta ik al 2 jaar een 8 voor wiskunde!

 

Jorik Koppert - Emmaus College

Jorik is de mentor en wiskundedocent van onze zoon in VWO 4. Mijn zoon heeft het door zijn pddnos erg moeilijk en mist veel lessen. Jorik houdt nauw contact met ons, zelfs als het 's avonds laat of in het weekend is. In zijn vrije tijd komt hij naar gesprekken met ons en de begeleider. Als onze zoon een wiskundeles mist, neemt hij contact met ons of hemzelf op. Nu onze zoon in de laatste weken goed overzicht nodig heeft van wat hij nog moet doen en wat de stof is voor de laatste toetsweek, heeft Jorik al zijn betreffende collega's gevraagd dit op te leveren. Kortom, een zeer betrokken docent en mentor die wij graag in het zonnetje willen zetten!

 

Kees de Groot - Marnix Gymnasium

Meneer de Groot betrekt de klas heel erg bij het uitleggen. Daardoor snap je heel goed wat hij bedoelt en wat de stof inhoudt. Hij heeft prettig gezag. Je doet met plezier je best voor hem. Hij leert je ook dingen buiten de lesstof. Het is fijn om bij hem in de klas te zitten. 

 

Leendert Pasman - Calvijn Meerpaal

Meneer Pasman heeft zo onwijs veel voor mij gedaan zonder dat hij dat zelf beseft. Hij heeft mij geleerd nooit op te geven en altijd te blijven proberen, hoe moeilijk dingen ook zijn. Zonder deze geweldige man zou ik nooit zo ver zijn gekomen. Daarbij geeft hij superleuk les. Je kan ook vreselijk met hem lachen maar ook supergoede gesprekken voeren. Het is nu 3 jaar geleden dat hij mijn mentor was en nog steeds ben ik daar zo dankbaar voor. Zonder hem had ik zoveel opgegeven.

 

Lidya Ogur-Ozer - Het Praktijkcollege Charlois

‘Dit is de beste en de liefste juf ever.’
Wij nomineren Lidya vanwege haar grote betrokkenheid bij onze kwetsbare praktijkleerlingen. Ze voelt deze jongeren feilloos aan. Samen met de leerlingen wil deze superjuf het praktijkonderwijs op de kaart zetten, vanwege de onbekendheid van dit type onderwijs. Ze heeft het vertrouwen van de leerlingen zodat zij hun verhaal tegen haar doen. 
‘Ik kan alles bij u kwijt en u houdt het echt voor u.’
Daarnaast verplaatst Juf Lid zich in hun situatie en schakelt ze makkelijk naar het niveau van de leerlingen. Ze is een enthousiaste, communicatief vaardige docente die consequent is in haar regels en zo de structuur biedt waarbij haar leerlingen wel varen. Met geduld herhaalt ze de (praktijk)lesstof net zolang een leerling dat nodig heeft.
‘U bent zo grappig, lief en nooit streng.’
‘Superheldvrouw’
Mede door haar Turks-Rotterdamse achtergrond laveert zij met het grootste gemak door de soms moeilijke contacten met ouders en leerlingen, van welke achtergrond dan ook. Met haar nieuwe vlog als JufLidZe “Mijn leven als juf” vertelt zij als meisje van Rotterdam-Zuid over haar leven in en om school, waarbij een kijkje in haar persoonlijk leven niet wordt geschuwd.

 

Lies van 't Hof - Albeda College Rosestraat

De manier waarop Lies les geeft op een manier zoals een cabaretier dat doet: GE-WEL-DIG. 

 

Linda Van Heeren - Scheepsvaart en transport college

Docent Linda is een alles-in-een-docent met een groot hart voor leerling 

 

Louis Duarte - Accent Hoogvliet

Hij is gewoon een toffe leraar hij verdient het. Hij is lief en hij is een coole meester. Hij is echt grappig en hij is echt de meest funny meester ever.

 

M Visser  - Calvijn Meerpaal

Mevrouw Visser is een bijzondere docent. Ik zal haar daarom ook niet snel vergeten. Ik had heel veel moeite met Engels maar zij zorgde er toch voor dat ik bleef knokken voor Engels. Ze was er altijd voor mij. Ik vind het ook erg leuk dat ik haar soms via de mail nog spreekt want aan deze vrouw kunnen vele een voorbeeld aan nemen. Daarbij geeft ze zo leuk les en kan je vreselijk met haar lachen.

 

Mari Koornstra - Theater havovwo

Deze leraar is er altijd voor mij geweest en heeft mij een duwtje in de juiste richting gegeven. Daar ben ik haar heel dankbaar voor. 

 

Marion Geelhoed - Melanchton

Marion was het afgelopen jaar mentor en docent van de klas van mijn zoon op het Zuider Gymnasium. Ze was altijd bereikbaar of maakte tijd. Ze is een bevlogen docent die zich met hart en ziel inzet voor de leerlingen en het onderwijs dat ze verzorgt. Ze heeft veel geïnvesteerd om het beste uit de kinderen te halen. Van peptalk tot interesse na een vervelende gebeurtenis! Het Zuider Gymnasium verliest aan haar echt een zeer waardevolle leerkracht.

 

Martijn Balm - het Lyceum Rotterdam

Martijn gebruikt zijn kennis en vaardigheden in psychologie, filosofie en toneel bij de vormgeving van zijn vakken, in de verbetering van het onderwijs en in het omgang met zijn leerlingen. Zijn inzet is altijd honderd procent en hij heeft een goede relatie met al zijn leerlingen. Hij streeft ernaar het beste uit elke leerling te halen en begeleidt hen daarbij. Zijn visies voor het onderwijs zijn vernieuwend en verfrissend. Hij verdient het om in het zonnetje gezet te worden. Hij is een docent filosofie die zeer begaan is met zijn leerlingen. 

 

Martijn Kreijscher - Libanon Lyceum

"Hij heeft een goede band met de leerlingen. Geeft goed les.

Hij geeft supergoed les en is een leuke leraar. Is supergrappig, deelt kauwgom uit en is erg loyaal. Alle leerlingen gaan met veel plezier naar zijn les, hij heeft een sterke band met zijn leerlingen. Iedereen zijn lievelingsvak is natuurkunde. 

Heel leuk en hij geeft levendige lessen. "

 

Martijn van Oudheusden - GSR Rotterdam

Aan deze docent is goed te merken dat hij plezier heeft in wat hij doet. Hij zet zich altijd volledig in voor zijn werk maar vooral voor de leerlingen. Zijn deur staat altijd voor je open en hij is volledig te vertrouwen! Bij de dagopening, wanneer we beginnen, stelt hij geïnteresseerde vragen aan de klas. Zo laat hij zien dat school een plek is waar je eerlijk kan zijn en waar je met elkaar kan praten over belangrijke dingen. Zo staat hij er in de les zelf ook voor. Hij heeft ook enorme humor en gebruikt die dan ook graag. Hij kan echt alles hebben, behalve als je iemand pest of uitlacht omdat hij of zij iets niet zo goed doet. Dan neemt hij het helemaal op voor het slachtoffer. Meneer is heel leerzaam en duidelijk dus je weet wanneer je moet stoppen.Nog een reden waarom ik vind dat hij de beste leraar van niet alleen Rotterdam maar gewoon van heel Nederland is, is dat hij zijn werk met zoveel liefde doet en zo vriendelijk en grappig tegen de leerlingen is. Als hij wil dat de klas stil is, is  het ook helemaal stil. Kortom: de perfecte docent, de docent die je eigenlijk alleen maar zou kunnen wensen maar die gewoon echt is! Hij is leuk grappig maak de lessen elke keer anders 

 

Michael Rijke - Penta Hoogvliet

"Hij legt alles goed uit en je mag veel.

Hij legt alles goed uit en is altijd gezellig.

Hij is aardig 

hij houdt met iedereen rekening en zorgt dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft.

Hij legt het uit als je iets niet snapt en hij is soms streng als het nodig is. Dat maakt mr. Rijke de beste leraar.

Hij was in het begin best streng dus dat was wel goed om alle nieuwe leerlingen, die net van de basisschool kwamen rustig te maken. Maar later werd hij wel minder streng omdat hij iedereen al rustiger had gemaakt. hij kan ook altijd alles goed uitleggen bij aardrijkskunde want hij is in veel landen geweest met verschillende culturen.  

Hij was in het begin streng maar hij werd het steeds minder omdat hij alles onder controle had en hij is gewoon de beste.

Hij is supergoed met kinderen.

Hij is gewoon de beste leraar.

Hij is wel grappig."

 

Michelle Sonneveld - GSR Rotterdam

Ze is altijd vrolijk en kan zich goed inleven in de leerlingen die ze heeft. Daardoor is ze niet te streng. Ze laat ook altijd zien dat ze echt geeft om haar leerlingen. Ze geeft daarnaast ook heel goed les en bijna iedereen haalt goede cijfers bij haar.

 

Michiel Peereboom - Montessori lyceum Rotterdam

Afgelopen jaar ben ik ingestroomd in havo 5 op het rml. Meneer Peereboom was toen mijn mentor en heeft gezorgd dat ik mij er zo snel mogelijk op mijn plek voelde. Helaas was het best lastig om mijn cijfers te krijgen van mijn oude school. Nu heeft meneer Peereboom zo vaak gebeld en gemaild dat we inmiddels alle cijfers hebben en dat ik geslaagd ben. Voor de duidelijkheid: instomen in havo 5 komt niet vaak voor. Mijn cijfers waren best heel slecht (vooral wiskunde). Dit heb ik nu door meneer Peereboom (ook wiskundedocent) goed gekregen en een diploma op zak. Er was mij gezegd dat ik geen havo-diploma kon halen omdat ik het inzicht niet had.

 

Mirjam Bakker-Stolk - Montfort College 

Mijn collega Mirjam is enorm begaan met de leerlingen die ze les geeft. Alle leerlingen krijgen bij haar in de klas de aandacht die ze nodig hebben en verdienen. Dat doet ze behalve door de leerlingen hun naam te kennen, ook nog door persoonlijke gesprekjes met ze te voeren en daar regelmatig op terug te komen. Ook biedt zij haar lessen Nederlands gevarieerd en interessant aan. Ze biedt de leerlingen keuzes om de stof te verwerken en zo bevordert ze de zelfstandigheid van de leerlingen. Haar lessen zijn goed voorbereid en dat doet ze door van tevoren een Powerpoint of een Prezi te maken die de leerlingen elke keer weer terug kunnen halen als ze daar de behoefte aan hebben. Je kunt duidelijk zien dat ze enorm geniet van het lesgeven en werken met leerlingen. Ook staat ze open voor feedback om zo meer te groeien en zichzelf te ontwikkelen. Mirjam is een onwijs lieve, leuke, gezellige collega en enorm begaan met iedereen.

 

Moestafa _ener - Avicenna college

Hij helpt je als je wat nodig hebt en hij geeft goede uitleg.

 

Mohammed Bouhlou - Avicenna collega

hij is altijd superaardig en behulpzaam. Hij probeert altijd alles te regelen voor zijn leerlingen. Het voelt gewoon als een tweede vader, die zelfs taken van de ouders overneemt.

 

Monique  Verhaaf  - Calvijn Meerpaal

Monique is een docent uit duizenden. Ze leerde mij nooit op te geven. Ze gaf het vak dat ik het moeilijkst vond toch soort lichtpuntje voor mij omdat ze er altijd voor me was. Ze zocht overal een oplossing en nam alle tijd voor mij. Dat vond ik altijd zo fijn! Monique heeft werkelijk een hart van goud en ben haar iedere dag nog zo dankbaar!

 

Mustapha Benchikhi - Avicenna college

Hij legt alles goed uit en maakt zijn lessen leuk, zodat we er meer van gaan begrijpen. Hij heeft een sterke band met de leerlingen en wij met hem.

 

Nadine van Hulst - Wolfert Tweetalig

Een enthousiaste mentor en fijne lerares. Ze snapt de leerlingen, staat dicht bij hen. Niets is haar de te veel. Ze heeft veel energie. Kinderen respecteren haar. Een cadeau dat ze al drie jaar de top mentor van mijn dochter is. Wij zijn heel blij met haar betrokkenheid en inzet. Ze verdient een prachtige nominatie en wie weet zelfs een prijs. de erkenning!

 

Nina Kodentsova - Marnix Gymnasium

Ze legt wiskunde  heel goed en leuk uit en kan heel goed met de leerlingen overweg. Ze maakt grapjes, alle leerlingen luisteren naar haar, ze heeft prettig 'gezag'. het is fijn om bij haar in de klas te zitten en wiskunde van haar te hebben.

 

Paul Vliegen - Wolfert Tweetalig

Meneer Vliegen is een docent die al veel heeft gedaan en bereikt voor hij op het Wolfert is komen lesgeven. Hierdoor heeft hij al veel ‘real world’-ervaring (en dat is heel erg belangrijk, real world examples maken je essays sterk!) en kan hij dus enorm veel vertellen in zijn lessen. Het is een relatief jonge docent die dichtbij leerlingen staat Hij snapt dat het soms heel erg veel is, maar hij probeert wel altijd het beste uit ons te halen. Hij geeft actief les, maar laat ons soms ook rustig aan een opdracht werken. Zijn lessen zijn heel erg fijn opgebouwd en ik vind hem een hele fijne docent. Hij is ook bereid om extra werk na te kijken, als je daarmee hebt geoefend. Dit is ontzettend fijn omdat je je zo goed kunt ontwikkelen en op het niveau kunt komen waar je moet zijn. Ik heb het hele jaar genoten van zijn lessen, omdat er naast het echte werk ook ruimte was voor een grapje of gewoon een gesprekje over een totaal ander onderwerp.

 

Peter Kwakernaakk - Comenius College

Vriendelijk naar iedereen, heeft een hart van goud. En de leerlingen genieten en leren veel van hem. Hij is de rust zelve en zorgt soms voor een stukje ontspanning. Ook naar collega`s toe is hij een bron van inspiratie en een fijne waardevolle collega. 

 

Rinske Kreukniet - Rudolf Steiner college

Ze geeft 100% voor de leerlingen, 100% voor de bijen, 100% voor haar gezin, 100% voor creativiteit om het leerproces te begeleiden. Kortom een voorbeeld!

 

Roland Meijerink - Wolfert Tweetalig

Meneer Meijerink is heel begaafd in het geven van lessen. Hij kan de moeilijkste natuurkunde sommen zo uitleggen dat het helemaal niet zo moeilijk meer lijkt. Ook is hij heel geduldig en redelijk in het omgaan met zijn leerlingen. 

 

Roos Mathoera - Young Business School Rotterdam 

Geeft leerlingen hoop en goede advies om door te gaan met school.

 

Ruben Kok - GSR Rotterdam

Zijn lessen zijn extreem educatief, maar ook nog eens leuk om te volgen! Hij probeert steeds met zelf-verzonnen of via internet gevonden wiskunde spelletjes ons te motiveren. Hij kan van een saai lesje wiskunde de leukste les van school maken!!!

 

Ruud Verstraaten - Wolfert Tweetalig 

Meneer Verstraaten houdt zo erg van zijn vak dat het voor leerlingen heel erg leuk is om naar te luisteren. Hij heeft daarnaast ook enorm veel verhalen om als voorbeelden te gebruiken of om onze lessen interessanter en vooral ook grappiger te maken. Hij geeft super goed les en ik ga nooit met tegenzin naar zijn lessen. Hij geeft op een speciale manier les die ontzettend leuk is

 

Shane Kolenbrander - Libanon Lyceum

Hij is heel grappig, wil altijd helpen, geeft leuk les en doet zijn uiterste best om leerlingen te motiveren! Dhr. Kolenbrander is docent oude talen. Hij is nog jong, maar weet heel goed hoe hij de stof en de les interessant moet houden. Mijn dochter heeft nu 3 jaar les van hem en loopt met hem weg. Hij kleedt zich zonder uitzondering in driedelig pak, wat de leerlingen komisch vinden, wisselt zijn stropdas van rood naar blauw als hij het ene uur Grieks geeft en het andere Latijn. Als het pakkendag is moet hij verplicht in casual verschijnen en doet dat dan ook. Hij weet de oude verhalen levend te maken voor de leerlingen.

 

Silvio Sommer - Palmentuin, LMC Rotterdam

Hij maakt altijd tijd voor de kinderen vrij, hij is vriendelijk en geeft goed les.

 

Soraya van Loon - Accent Hoogvliet 

Omdat ze een schat van een juf is. Ze staat in mijn lievelingslijst en ze is echt lief. Ze houdt van pure chocolade en dat vergeet ik nooit meer.

 

Tom Van Dongen - GSR Rotterdam

Zeer aardige enthousiaste jonge leraar die met liefde voor zijn vak (Frans) altijd vrolijk en goed lesgeeft. Ook op de gang is hij altijd in voor een praatje en even gezellig doen. Deze leraar is heel goed in zijn vak. Hij geeft Frans en zorgt dat leerlingen zoals ik, die niet goed in Frans zijn, toch voldoendes halen. Hij is ook heel aardig en zal altijd een gesprekje met je aangaan. Kortom, hij verdient de waardering van deze prijs echt! Deze leraar is heel goed in zijn vak. Hij geeft Frans en zorgt dat leerlingen zoals ik, die niet goed in Frans zijn, toch voldoendes halen. Hij is ook heel aardig en zal altijd een gesprekje met je aangaan. Kortom, hij verdient de waardering van deze prijs echt!

 

Yelcka van Oversteeg  - Libanon Lyceum 

De meest fantastische lerares Engels die er bestaat. Alle leerlingen lopen weg met haar. Ze is meer dan alleen lerares. Ze zorgt voor haar leerlingen, luistert naar ze. Ze is in een woord gewéldig!

 

 

De Verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details