Wie worden dit jaar de beste leraren van Rotterdam?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Nomineren van 11 juni tot 6 september 2018
Wie is volgens jou de beste leraar van het jaar? In de eerste fase kon je jouw favoriete leraar nomineren. Dit jaar was de periode voor nomineren langer. Per categorie kon  je 1 leraar nomineren.

De categorieën
De beste leraar van het jaar wordt verkozen in deze categorieën:  

  • Beste pedagogisch medewerker (VVE)
  • Beste leraar basisonderwijs
  • Beste leraar voortgezet onderwijs
  • Beste leraar speciaal onderwijs
  • Beste leraar MBO
  • Beste lerarenteam

Stemmen
Vanaf 17 tot 21 september kan iedereen via deze website stemmen op de leraar die volgens jou de beste is per categorie. De top 3 per categorie met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde: de jurygesprekken. Dit zijn in totaal 18 kandidaten.

Jurygesprekken
Na de stemronde beslist een professionele jury van onderwijsprofessionals en kinderen, wie in iedere categorie uiteindelijk leraar van het jaar wordt. De jurygesprekken vinden op 26 september plaats. Schrijf deze datum alvast in de agenda. De uitleg die gegeven is bij de nominatie speelt hierbij een belangrijke rol. De uitslag blijft geheim tot de verkiezingsshow op 5 oktober.

Verkiezing
Op vrijdag 5 oktober 2018 vindt de feestelijke uitreiking van de Verkiezing Leraar van het Jaar plaats. Tijdens dit feestelijke evenement worden Rotterdamse leraren in het zonnetje gezet de leraren van het jaar bekendgemaakt. Iedereen is welkom! Ben jij er ook bij?

De Verkiezing Leraar van het Jaar Rotterdam 2018 is powered by Vote Company, de specialist in het organiseren van verkiezingen.

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details